JSP-Tuote™

Kehitämme ja tuotteistamme sekä omia että olemassaolevia järjestelmiä PK-yritysten tarpeisiin.
JSP-Tuote™ helpottaa päivittäistä työntekoa ja luovat pohjan tehokkaammalle ajankäytölle!

JSP-Ajanhallinta

JSP-Ajanhallinta on erityisesti pienyrityksille suunniteltu selainpohjainen ajanallintaohjelmisto. Sen avulla pystyt helposti seuraamaan eri projekteille käytettyä aikaa, määrittelemään tuntihinnan asiakaskohtaisesti sekä määrittelemään projektien budjetit ja seuraamaan budjetin toteutumista käytännössä. Lisäksi projekteille voi lisätä erinäisiä ajankäytöstä riippumattomia kuluja.

Lue Lisää

JSP-Asiakastuki

JSP-Asiakastuki on kehitys-/ylläpito-/huoltoalan yrityksille suunniteltu selainpohjainen asiakastukijärjestelmä. Tukipyynnöt luodaan automaattisesti asiakkaan lähettämän sähköpostin perusteella, lomakkeella tai yrityksen henkilökunta voi luoda ne itse puhelun tai muun yhteydenoton perusteella. Tukipyynnön etenemistä ja tilaa on helppo seurata ja tietojen päivitys on vaivatonta.

Lue Lisää

JSP-Laskutus

JSP-Laskutus on erityisesti suomalaisille yrityksille suunniteltu selainpohjainen laskutusohjelmisto. Se on tarkoitettu laskujen tekoon ja maksujen seurantaan ja sisältää laskujen käsittelyn, asiakasrekisterin, tuoterekisterin ja raportointitoiminnon (PDF- tai XML-muodossa). Laskulomake on SEPA-yhteensopiva, eli siihen saa näkyviin IBAN-tilinumerot ja SWIFT/BIC-koodit.

Lue Lisää

JSP-Pilvi

JSP-Pilvi on erityisesti pienyrityksille suunniteltu pilvipalvelu. Vastaavia kaupallisia palveluja on esim. Google Drive, Dropbox, Microsoft SkyDrive, mutta näissä palveluissa kaikki lataamasi tiedostot päätyvät toisten palvelimille. JSP-Pilven avulla saat pidettyä tiedostot omissa käsissäsi sekä tarvittaessa jaettua ne yrityksen sisällä etkä ole sidoksissa muiden palvelimiin.

Lue Lisää

JSP-Tuote™ on erityisesti yrityksille suunnattu kokoelma erinäisiä sovelluksia. Niiden tarkoituksena on helpottaa päivittäistä työntekoa ja luoda pohjaa tehokkaammalle ajankäytölle. Perusperiaatteena tuotteiden käytölle on helppokäyttöisyys niin asennuksen kuin käytönkin osalta! JSP-Tuote™ perustuu avoimeen lähdekoodiin, mikä mahdollistaa sovellusmuutosten tekemisen myös meidän toimesta. Toimitamme tuotteet valmiiksi asennettuina (laitteineen päivineen) tai vaihtoehtoisesti suoritamme asennustyön asiakkaan haluamaan käyttöympäristöön! Meille saa myös ehdottaa sovelluksen paketoimista, kunhan tässä mainitut perusvaatimukset täyttyvät!


JSP-IT Solutions Oy

JSP-IT Solutions Oy

Olemme tietoteknisiin haasteisiin keskittynyt IT-alan yritys. Ydinosaamiseemme kuuluu niin ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus kuin tietoteknisen ympäristön asennus- ja käyttöönottotyöt sekä konsultaatio.

Lähi-IT™ ja JSP-Tuote™ ovat JSP-IT Solutions Oy:n tavaramerkkejä.

Y-tunnus: 2721955-5

Sosiaalinen media

Yhteystietomme

+358 44 239 3400 - Jani Hautanen

info@jsp-it.fi - Yleiset asiat ja palaute
myynti@jsp-it.fi - Palvelut ja tuotteet
helpdesk@jsp-it.fi - Tekninen tuki

Rantakyläntie 452, 62800 Vimpeli