Palvelut yhdistyksille

Olemme käytettävissä erinäisten yhdistystyökalujen käyttöönotoissa sekä tietokone- ja ohjelmistoasennuksissa.
Meiltä saat riittävät eväät yhdistyksen tietoteknisen käyttöympäristön käyttöönotossa ja ylläpidossa!

Keskusteluryhmät

Tarjoamme keskusteluryhmien perustamisen sekä järjestämme näille tarvittavan tilan joko haluamaltasi palveluntarjoajalta tai omilta palvelimiltamme. Toimitamme tarpeen mukaan myös palvelimet ja tarvittavan kaluston sekä hoidamme käyttöympäristön kuntoon ja yhteydet hallinnoimiinne tiloihin.

Keskusteluryhmien tarkoituksena on auttaa käyttäjiä pitämään yhteyttä, etsimään tietoa ja kommunikoimaan tehokkaasti verkon välityksellä. Tämä käyttötarkoitus meidän avullamme kuntoon ja tarvittavien pääkäyttäjien luonnit sekä pikakoulutukset ryhmän hallinnointiin!

Kysy Lisää

Jäsenrekisterit

Tarvitsetko yhdistyksellesi jäsenrekisterin esimerkiksi uutiskirjeiden ja jäsenetujen hallintaa varten? Meiltä saat turvalliset tietokanta- ja käyttöliittymäratkaisut juuri tähän. Emme peri jäsenrekisteristä kuukausimaksuja, vaan käyttöönoton jälkeen kertaluontoinen suoritus riiitää. Kolmansien osapuolten maksuihin emme ota kantaa.

Jäsrekisterin toteutus pohjautuu jo olemassa oleviin ratkaisuihin, jotka on testattuja maailmalla jo useissa eri käyttöympäristöissä. Jäsenrekisterien turvallisuudesta ei voi tinkiä. Yhteys rekisterin käyttöön on selainpohjainen ja sen hallinnointi suojataan aina SSL-tekniikalla!

Kysy Lisää

Lähi-IT™

Lähi-IT™ tarjoaa sujuvat tietokone- ja ohjelmistoasennukset joko tuntiperustaisesti tai tarjousperiaatteella. Meiltä onnistuu niin Windows kuin Linux työasemien asennus- ja käyttöönottotoimenpiteet. Tarjoamme myös tuki- ja ylläpitopalvelut konesaleille tai yhdistyksen piiriin kuuluville palvelimille ja työasemille.

Meidät voi kutsua apuun myös muissa tietoteknisissä ongelmatilanteissa. Verkkosuunnitelmat ja -toteutukset tarjoamme alihankintana. Myös työasemien verkko- ja palvelinyhteydet ja laitteistojen päivitykset sujuvasti ajan tasalle meidän avustuksella. Myös ylläpitosopimukset!

Kysy Lisää

Yhdistystoiminnassa tarvitaan erilaisia tietokoneohjelmia. Niistä tärkeimmät ovat kirjanpito-ohjelmat ja toimisto-ohjelmat. Hyvässä toimisto-ohjelmistossa pitää olla tekstinkäsittelyohjelma, jolla voidaan kirjoittaa yhdistyksen asiakirjat. Lisäksi tarvitaan taulukkolaskentaohjelma, jolla voidaan tehdä mm. yhdistyksen budjetit. Taulukkolaskentaohjelmalla voidaan myös ylläpitää tietokantaa yhdistyksen jäsenistä sekä yhdistyksen omaisuudesta. Lisäksi yhdistys tarvitsee myös esitysgrafiikkaohjelman, jolla voidaan tehdä erilaisia mainoksia ja esitteitä yhdistyksestä ja sen järjestämistä tilaisuuksista.


Järjestöhautomo


JSP-IT Solutions Oy tarjoaa nämä työkalut selainpohjaisina, jolloin käyttö onnistuu millä laitteella ja mistä päin maailmaa tahansa. Tämä vähentää asennuskustannusten määrää sekä toteutuksen laiteriippuvaisuutta.

JSP-IT Solutions Oy

Olemme tietoteknisiin haasteisiin keskittynyt IT-alan yritys. Ydinosaamiseemme kuuluu niin ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus kuin tietoteknisen ympäristön asennus- ja käyttöönottotyöt sekä konsultaatio.

Lähi-IT™ ja JSP-Tuote™ ovat JSP-IT Solutions Oy:n tavaramerkkejä.

Y-tunnus: 2721955-5

Sosiaalinen media

Yhteystietomme

+358 44 239 3400 - Jani Hautanen

info@jsp-it.fi - Yleiset asiat ja palaute
myynti@jsp-it.fi - Palvelut ja tuotteet
helpdesk@jsp-it.fi - Tekninen tuki

Rantakyläntie 452, 62800 Vimpeli