Palvelut kunnille

Olemme käytettävissä koulutuksissa, käyttöönotoissa sekä tietokone- ja ohjelmistoasennuksissa.
Meiltä saat huoletonta ja sujuvaa palvelua kunnallisiin projekteihin vankalla ammattiotteella!

Koulutukset

Hyvin suunniteltu koulutustapahtuma antaa parhaat eväät tiedon perillesaattamiseksi käyttäjälle. Suunnittelemme koulutuskokonaisuuksia tarpeidesi mukaan ja koulutamme edustamasi kunnan pää- tai loppukäyttäjät yhdessä sovitun materiaalin pohjalta. Mikäli sinulla on materiaali jo olemassa, mutta kouluttaja puuttuu, ota yhteyttä meihin!

Koulutussunnitelma, opintomateriaalit, harjoitukset, koko paketti meiltä tilauspohjalta ja ammattitaidolla loppuun asti vietynä uuden tietoteknisen käyttöympäristön jalkauttamisessa! Muista myös kysyä tarjous useamman pienryhmän koulutuksille samaan aiheeseen liittyen.

Kysy Lisää

Käyttöönotot

Haluatko suorittaa tietojärjestelmän elinkaaren kriittisimmän vaiheen ammattitaidolla? Käyttöönotto koostuu huolellisesta suunnittelusta, mahdollisista konversioista uuteen järjestelmään sekä seurannasta. Käyttöönoton tekniset haasteet on ratkaistava ennen koulutusta ja sen vuoksi tarjoamme tätä palvelua erikseen!

Käyttöönottoon liittyvissä asioissa voit olla suoraan meihin yhteydessä. Sitoudumme käyttöönoton kaikkiin vaiheisiin. Suunnitellaan käyttöönotto ja eri vaiheiden ajoitus yhdessä ja todetaan mahdolliset ongelmakohdat hyvissä ajoin! Meiltä saatava ammattitaito on tässä avuksi!

Kysy Lisää

Lähi-IT™

Lähi-IT™ tarjoaa sujuvat tietokone- ja ohjelmistoasennukset joko tuntiperustaisesti tai tarjousperiaatteella. Meiltä onnistuu niin Windows kuin Linux työasemien asennus- ja käyttöönottotoimenpiteet. Tarjoamme myös tuki- ja ylläpitopalvelut konesaleille tai kunnan piiriin kuuluville palvelimille ja työasemille.

Meidät voi kutsua apuun myös muissa tietoteknisissä ongelmatilanteissa. Verkkosuunnitelmat ja -toteutukset tarjoamme alihankintana. Myös työasemien verkko- ja palvelinyhteydet ja laitteistojen päivitykset sujuvasti ajan tasalle meidän avustuksella. Myös ylläpitosopimukset!

Kysy Lisää

Kielikuvasta riippuen kaupunkien tietotekniikkatodellisuus on joko syheröinen spagetti tai pulmallinen palapeli. Erilaisia tietojärjestelmiä, kuten potilasrekisteri tai kirjaston tietokanta, on yhtä kuntaa kohden keskimäärin 130. Isoissa kaupungeissa järjestelmiä voi olla kaksi tai kolmekin kertaa niin paljon. Tärkein kysymys on, keskustelevatko järjestelmät keskenään. Vastaus on jälleen moniselitteinen: osa keskustelee, osa ei.


Helsingin Sanomat

JSP-IT Solutions Oy

Olemme tietoteknisiin haasteisiin keskittynyt IT-alan yritys. Ydinosaamiseemme kuuluu niin ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus kuin tietoteknisen ympäristön asennus- ja käyttöönottotyöt sekä konsultaatio.

Lähi-IT™ ja JSP-Tuote™ ovat JSP-IT Solutions Oy:n tavaramerkkejä.

Y-tunnus: 2721955-5

Sosiaalinen media

Yhteystietomme

+358 44 239 3400 - Jani Hautanen

info@jsp-it.fi - Yleiset asiat ja palaute
myynti@jsp-it.fi - Palvelut ja tuotteet
helpdesk@jsp-it.fi - Tekninen tuki

Rantakyläntie 452, 62800 Vimpeli