Palvelut yrityksille

Olemme käytettävissä kaikissa ohjelmistokehityksen vaiheissa, yrityssivujen toteuttamisessa sekä tietokone- ja ohjelmistoasennuksissa.
Meiltä saat innokasta ja asiantuntevaa palvelua tietoteknisten haasteiden ratkaisemiseksi!

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme apua ohjelmistojen suunnitteluun ja toteutukseen pian 20 vuoden kokemuksella. Selkeä ja perusteellinen vaatimusmäärittely on perusta hyvälle ohjelmistolle! Käytä osaamistamme hyödyksi tässä ja muissa ohjelmistokehityksen vaiheissa aina projektisi alkuvaiheista lähtien!

Meiltä saat konsultointia ja ylläpitopalveluita myös olemassa oleviin ohjelmistoihin unohtamatta sekä sovellusarkkitehtuurin mallintamista että sen optimointia alustasta riippumatta. Työpöytä-, tietokanta-, älypuhelin-, IoT- ohjelmistojen toteutukset meiltä ammattitaidolla!

Kysy Lisää

Yrityssivut

Meiltä saat uusilla menetelmillä ja viimeisimmillä kirjastoilla toteutut innovatiiviset sivustot. Emme käytä aikaa pyörän keksimiseen uudestaan vaan käytämme hyviä sivupohjia ja tarvittaessa sisällönhallintajärjestelmiä sinun valintasi mukaan. Tämä vaikuttaa sisällön tuottamisen tehokkuuteen ja sitä myötä myös hintaan!

Pohditaan yhdessä mikä on sinun tapauksessa paras mahdollinen tapa toteuttaa hyvät ja näyttävät sivustot. Autamme myös domain-tunnusten haussa ja kotisivutilan järjestämisessä. Responsiiviset ja eri näyttöpäätteisiin skaalautuvat sivustot meiltä ammattitaidolla!

Kysy Lisää

Lähi-IT™

Lähi-IT™ tarjoaa sujuvat tietokone- ja ohjelmistoasennukset joko tuntiperustaisesti tai tarjousperiaatteella. Meiltä onnistuu niin Windows kuin Linux työasemien asennus- ja käyttöönottotoimenpiteet. Tarjoamme myös tuki- ja ylläpitopalvelut konesaleille tai yrityksesi piiriin kuuluville palvelimille ja työasemille.

Meidät voi kutsua apuun myös muissa tietoteknisissä ongelmatilanteissa. Verkkosuunnitelmat ja -toteutukset tarjoamme alihankintana. Myös työasemien verkko- ja palvelinyhteydet ja laitteistojen päivitykset sujuvasti ajan tasalle meidän avustuksella. Myös ylläpitosopimukset!

Kysy Lisää

Tietotekniikka-alan yritykset tekevät ohjelmistoja, tarjoavat tietotekniikan käyttämiseen liittyviä palveluja ja konsultointia, tietokantapalveluita sekä sisällön tuotantoa. Nykyaikaisessa yhteiskunnassa tietotekniikkaa on kaikkialla. Ilman sitä yhteiskunta ei toimi. Lentokoneita, autoja, maatalous- ja metsäkoneita, puhelimia ja kodinkoneita ohjataan ja hallitaan tietojärjestelmien avulla. Tuotantoprosessit ovat tietotekniikkaohjattuja.


Teknologiateollisuus ry

JSP-IT Solutions Oy

Olemme tietoteknisiin haasteisiin keskittynyt IT-alan yritys. Ydinosaamiseemme kuuluu niin ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus kuin tietoteknisen ympäristön asennus- ja käyttöönottotyöt sekä konsultaatio.

Lähi-IT™ ja JSP-Tuote™ ovat JSP-IT Solutions Oy:n tavaramerkkejä.

Y-tunnus: 2721955-5

Sosiaalinen media

Yhteystietomme

+358 44 239 3400 - Jani Hautanen

info@jsp-it.fi - Yleiset asiat ja palaute
myynti@jsp-it.fi - Palvelut ja tuotteet
helpdesk@jsp-it.fi - Tekninen tuki

Rantakyläntie 452, 62800 Vimpeli