Palvelut yksityisille

Olemme käytettävissä kotisivujen toteuttamisessa sekä tietokone- ja ohjelmistoasennuksissa.
Meiltä saat asiantuntevaa palvelua tietoteknisten haasteiden ratkaisemiseksi järkevällä hinnalla!

Kotisivut

Meiltä saat uusilla menetelmillä ja viimeisimmillä kirjastoilla toteutut innovatiiviset sivustot. Emme käytä aikaa pyörän keksimiseen uudestaan vaan käytämme hyviä sivupohjia ja tarvittaessa sisällönhallintajärjestelmiä sinun valintasi mukaan. Tämä vaikuttaa sisällön tuottamisen tehokkuuteen ja sitä myötä myös hintaan!

Pohditaan yhdessä mikä on sinun tapauksessa paras mahdollinen tapa toteuttaa hyvät ja näyttävät sivustot. Autamme myös domain-tunnusten haussa ja kotisivutilan järjestämisessä. Responsiiviset ja eri näyttöpäätteisiin skaalautuvat sivustot meiltä ammattitaidolla!

Kysy Lisää

Lähi-IT™

Lähi-IT™ tarjoaa sujuvat tietokone- ja ohjelmistoasennukset tuntiperustaisesti. Osalle palveluista on kiinteät hinnat. Meiltä onnistuu niin Windows kuin Linux työasemien asennus- ja käyttöönottotoimenpiteet. Meidät voi kutsua apuun myös muissa tietoteknisissä ongelmatilanteissa!

Esimerkkejä palveluista: Tietokoneen katsastus ja viankorjaus, langattoman yhteyden asennus ja salaus, nettiyhteyden tarkistus ja korjaus, virusten poisto tietokoneelta, ohjelmiston asennus ja päivitys, sähköpostin asennus ja opastus, kotiverkon määrittely ja asennus, tiedostojen varmuuskopiointi!

Kysy Lisää

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS ATK-TÖISTÄ. Kotitalousvähennykseen oikeuttavia tietotekniikan neuvonta- ja asennuspalveluita ovat muun muassa: Digilaitteen tai antennin asentaminen ja korjaaminen, tietokoneen tai sen oheislaitteen asentaminen ja korjaaminen, tietoliikenneyhteyksien käyttöönottaminen ja asentaminen, tietoturvapalveluiden, hankittujen ohjelmien ja hankittujen päivitysten asentaminen tietotekniselle laitteelle sekä kodissa tapahtuva kodin tieto- ja viestintälaitteiden ja -yhteyksien opastustyö.


Veronmaksajain Keskusliitto ry

JSP-IT Solutions Oy

Olemme tietoteknisiin haasteisiin keskittynyt IT-alan yritys. Ydinosaamiseemme kuuluu niin ohjelmistojen suunnittelu ja toteutus kuin tietoteknisen ympäristön asennus- ja käyttöönottotyöt sekä konsultaatio.

Lähi-IT™ ja JSP-Tuote™ ovat JSP-IT Solutions Oy:n tavaramerkkejä.

Y-tunnus: 2721955-5

Sosiaalinen media

Yhteystietomme

+358 44 239 3400 - Jani Hautanen

info@jsp-it.fi - Yleiset asiat ja palaute
myynti@jsp-it.fi - Palvelut ja tuotteet
helpdesk@jsp-it.fi - Tekninen tuki

Rantakyläntie 452, 62800 Vimpeli